Piure de piersica coapta cu branza cottage

Piure de piersica coapta cu branza cottage

 

Va prezint o reteta simpla, rapida, care poate fi oferita atat la micul dejun, dar si la cina. Pentru ca am copt fructele, acestea au un risc de balonare mult mai mic. Din aceasta cauza, acest preparat poate fi oferit si la cina. Puteti sa preparati acelasi fel de mancare cu fructele crude, insa indicat ar fi sa faceti asta doar pentru micul dejun.

 

Ingredientele de care am avut nevoie sunt:
  • 2 piersici aromate
  • 100gr branza cottage (am folosit Branza cottage de la Philadelphia)

 

 

Primul pas, spalati foarte bine piersicile, indepartand tot puful de pe ele. Le taiati felii subtiri si le puneti intr-o tava pe care o puteti introduce in cuptor. Pentru a nu se usca prea tare, puteti turna o ceasca de apa in tava. Bagati tava in cuptorul preincalzit la 160 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

 

 

Dupa ce piersicile sunt gata, lasati-le sa se raceasca in tava si pregatiti branza intr-un bol separat. Eu am ales sa scot branza din frigider inainte cu aproximativ 30 de minute de servire pentru a ajunge la temperatura camerei.

 

 

Cand fructele sunt reci, le puteti pune in blender si le mixati pana obtineti o crema cu o textura pe care o agreeaza bebelusul vostru. Amestecati apoi piureul de piersica cu branza cottage si puteti servi cina bebelusului.

 

 

Pofta buna!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *